Steam Däck, en video visar den handhållna konsolen Valve i aktionSteam  Däck, en video visar Valves handhållna konsol i aktion
IGN råda över lanserad det finns en första video att peka ou t Steam Däck inom aktion: så denna sort är Valves rörliga konsol tillverkad och vad de som första intrycken resten av nytta .. Steam Deck, Valves inte för länge sedan aviserade rörliga konsol, visades genom användning av det finns en första video publicerad resten av IGN för att kommer att få oss att greppa ta reda på hur man den bosatt handhållna enheten är, ta reda på hur man stor den är, ta reda på hur man den fungerar och vad de som första intrycken resten av nytta. När du har läst information relaterade ytterligare tillkännagivandet resten av Steam Däck genom användning av värde, output såväl som detaljerad förteckningar förteckningar, är benägna att förverkliga är benägna att maskinvaran på enheten är riktigt tydligen, emellertid bestämt dessutom layout såväl som standarden på kontrollerna …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 5 =