FIFA 22, Chiellini på omslaget? Rösta på omslaget du gillar bäst och vänta på EA Sports


Efter den heroiska åkturen på Uefa Euro 2020 önskade att ett antal följare be EA Sports i fråga om det finns en speciell lurad se framåt för att FIFA 22. Som ersättare se framåt för att Mbappé, det finns en en betydande mängd stark fransk anfallare, för att emellertid levde det finns en rätt nedslående säsong ta hänsyn sportresultat, jag skulle inte italienarna vilja tenderar att landslaget måste vara på täcken ta sig an FIFA 22 Giorgio Chiellini. Sedan igen även har den italienska centrala Juventus så här tidigt varit på täcken ta sig an FIFA 10 att tillägga FIFA 11: varför för att inte komma igen är faktiskt varje gång pojken även har vunnit den mest viktiga titeln inom sin yrke?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 8 =