Super Monkey Ball Banana Mania: Trailer avslöjar spelvärldar och berättelselägeSuper Monkey Ball Banana Mania: Trailer avslöjar spelvärldar och berättelseläge
Sega råda över lanserad det finns en ny trailer vänta Fantastiskt Monkey Ball Banana Mania som ett sätt att exponera spelvärldarna såväl som huvudhistoriläget .. Sega råda över lanserad det finns en ny trailer vänta Fantastiskt Monkey Ball Banana Mania som ett sätt att exponera seriens fantasivärldar såväl som huvudberättelseläge. Observera är benägna att sporten inom sig är det finns en HD-remaster från de som tre första Fantastiskt Monkey Balls. För att hitta videon inom spetsen vänta nyheterna. Fungerar hela genom att markera färgrika landskapet på Jungle Island, tillbringa förr eller senare på spaet inom Bubbly Washing Machine eller upptäcka de som luskiga labyrinterna inom Dr. Farligt-Boons rymdkolonidölj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =