The Witcher: Nightmare of the Wolf, trailer med släppdatum från WitcherConThe Witcher: Nightmare of the Wolf, trailer med släppdatum från WitcherCon
The Witcher: Nightmare of the Wolf, den animerade långfilmen baserad på hitserien, även har ett formellt släppdatum avslöjat på WitcherCon i form av det finns en trailer. The Witcher: Nightmare of the Wolf även har ett formellt släppdatum, avslöjat från den nya trailern lanserad genom loppet av WitcherCon: film närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig på Netflix ifrån såväl som i form av den 23 augusti. Efter presentationen från emblemet titta på The Witcher: Nightmare of the Wolf, titta på ett par månader av den anledningen som, den här typen är till slut nyheterna för att hela konkarongen följare från The Witcher även har väntat på, kollektivt i form av det finns en liten stil från själva film. “The Witchers värld ökar ta sig an …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =