Arcadegeddon: PS5-konsolens exklusiva speltrailer, tillgänglig nu i Early AccessArcadegeddon: PS5-konsolens exklusiva speltrailer, tillgänglig nu i Early Access
Den här typen är trailern titta på State of Play of Arcadegeddon, ett exklusivt PS5-konsolspel för att så här tidigt finns av tillgängligt inom Early Access-versionen. Inom State of Play just nu, 8 juli 2021, presenterade Sony PlayStation nya indiespel titta på världen. En av många dessa hade varit Arcadegeddon. Det är det det finns en nyheter247 skriver om-shooter för att är redo att spelas solo eller inom 4-spelars samarbetsläge. Den kan vara hittade just nu inom Early Access-format. Den fullständiga versionen närma sig 2022. Kommer du att kunna låt oss trailern ovan. Arcageddon erbjuda ganska mycket färgrika tecknad grafik. Karaktären är redo att anpassas via antal varor. Sporten är …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − six =