6 kvinnor och 14 män är finalister i Bussförar-SM

Den 6 september 2021, gör 20 finalister (fördelat på 6 damer samt 14 killar) citerar i fråga om titeln personer som kan vara Sveriges Finaste Bussförare.

Finalen genomförs på Training Följeslagare, strax norr i fråga om Stockholm. Mening genom användning av Bussförar-SM är att utvidga huvudmål på samt höja statusen se framåt för att bussföraryrket som ett resultat av rekryteringsbehovet är massivt samt branschens efterfrågan på förarna regelbundet förbättrar.

Var kalenderår genomförs drygt 1 miljard åkturer i hela, kollektivtrafiken. En av många de som mest viktiga yrkesgrupperna i hela, riket är bussföraren för att råda över det finns en nyckelroll att kunna resan ska visa sig vara behaglig samt viss. Förarna är företagets ansikte utåt samt det är mycket viktigt för att förare vara serviceinriktad, representativ samt vara ägare till ett finemang kundbemötande. För att bussförare ska man vara kapabel att köra fordonet mjukt samt absolut, ekonomiskt samt riskmedvetet samt man ska vara kapabel att manövrera fordonet inom trånga trafikmiljöer. För att bussförare är att anse även viktigt tenderar att vara kvalitets- samt miljömedveten samt ha förmågan att hantera med konfliktsituationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + fourteen =