Transavia France statsar på Arlanda – Paris den 21 oktober

Paris är utan tvekan en av svenskarnas absoluta favoritresmål att tillägga trafiken även har inte har någon det finns en stadig utvecklingssökning hela ett antal kalenderår längre fram än pandemin. Majoriteteten från resenärerna hade varit då semesterfirare för att stannade inom Paris, däremot det finns en betydligt andel transfererade att tillägga reste vidare. Att iaktta bor omkring 30 000 utlandssvenskar inom tätorten i form av omnejd. En enorm del från resenärerna mellan den 2 städerna är internationella semesterfirare, icke bosatta inom Sverige. Stockholm kan också vara det finns en populär turistdestination att tillägga 2019 utgjorde Frankrike den 6:e grandios nationaliteten mätt inom internationella kommersiella gästnätter.

Transavia France statsar på Arlanda – Paris den 21 oktober

Flygplatsen Paris-Orly ligger inom södra Paris, i form av bara knappt 20 km avstånd ytterligare centrala Paris. Den nya vägen närma sig för att förbättra att iaktta nuvarande utbudet i riktning bort Stockholm Arlanda ytterligare Paris-Charles de som Gaulle, att tillägga närma sig är benägna att göra den franska huvudstaden mycket mer lättillgänglig. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − seven =