TikTok och företag går samman vill har mer nerladdningar av spel

TikTok, ett nytt kommunikationsverktyg se framåt för att spelanvändare för att heter “TikTok For Business” erbjuda som företag optimala alternativ se framåt för att åtminstone avsnitt, såsom “förhandsregistrering”, “release” att tillägga “post-release” se framåt för att tillväxten från spelbranschen. Ny fungera “TikTok-spelförregistrering” tillagd! Det finns en ny fungera för att läggs ytterligare för att det finns en pre-release-lösning är “TikTok Game Pre-Registration” . “TikTok Game Pre-Registration” efterbehandling förhandsregistreringen från sporten inom ett steg, bara för att hela genom är benägna att användaren det TikTok Business Account se framåt för att sporten. Efter är benägna att sporten även har släppts närma sig du kommer ha förmågan att det finns en release-anmälan i hela, TikTok med tanke på dirigera kunders är benägna att ladda ner sporten. Såväl som utför på detta “TikTok-spelförregistrering” nästa tre locktång. 1) Marknadsprognos Tidigare än sporten släpps ha kunskap i, lyssna till åsikter ifrån kunders för att även har ett extremt nyfikenhet se framåt för att sporten att tillägga optimera att markera se framåt för att lanseringen från sporten. 2) Konvertering av toppens sortiment Kommer du att kunna förvärva kunders av toppens sortiment hela genom är benägna att meddelanden i fråga om spelutgåvor genom retargeting att tillägga privata meddelanden . 3) Aktivering från spelgemenskapen Hela genom är benägna att göra aktiv spelgemenskapen på TikTok är redo att spelets LTV att tillägga ROI förbättras och extra , vilket resulterar i förbättrad varumärkesmedvetenhet. Såväl som närma sig vi inom faserna “ungefär tidpunkten se framåt för att frigöra” att tillägga “efter frigöra” är benägna att presentera prestationerna se framåt för att spelföretag för att i sanningen använde TikTok For Business att tillägga effektiva konstnärliga situation. Såväl som även har vi, tillsammans med specifikt instans, kategoriserat spelgenren inom sju kategorier att tillägga lanserad de som exakta siffrorna se framåt för att hade varit att tillägga det finns en. ・ Ensam RPG / Smartphone RPG ・ MMORPG / MORPG ・ Strategisk teknik ・ Battle royale / FPS / TPS ・ Ljudspel / Rytmsystem ・ Rörelse ・ Casual

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =