Hyllats i designerkretsar nya Kia Sportage inspiration från både naturen och högteknologisk teknik

Huvudmål på design nya Kia Sportage släpps på ett tag. De som första officiella förhandsbilderna från sin helhelt nya Kia Sportage – den 5:e generationen från Kias hetaste suv-modell. Sin helhelt nya Kia Sportage kommer att få premiär inom Korea inom juli, samtidigt som Kia Europa presentera citerar sin dedikerade utgåva inom september. Kias nya designspråk ”Opposites United”, för att introducerades innan inom kalenderår och eftersom även har hyllats inom designerkretsar, appliceras är faktiskt på Kia Sportage. Suven kommer att få genom användning av att iaktta ett självklart och därav karaktärsfullt en blick: det finns en muskulös hållning genom användning av kontrasterande skarpa karaktärslinjer och därav tydliga ytor.

inspiration med ursprung i hemmahörande i både det karaktär och därav högteknologisk teknologi. Den äventyrliga exteriören och därav detaljerade interiören utmanar designnormerna, säger Senior Vice President & chef vänta Kia En värld Design Hjärta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + thirteen =