Solcellspaneler ska göra laddstolparna självförsörjande i Parkeringshus klimatpositivt till år 2035

Lunds Kommuns Parkerings AB behöver placera sin prägel vara uppmärksam på den nya klimatdeklaration från nybyggnationer för att planeras träda inom energi den 1 januari 2022 Att markera finns 4 pilotbyggen en av många dessa för att ingår inom granskning från projektet är LKP ABs mobilitetshus Svane. Den klimatanpassad tillbyggnation stod Svane färdigställda 2019 att tillägga är bland annat oberoende på elen för att används vara uppmärksam på laddstolparna via räddning av solcellspaneler parkeringshus taket. Man valda även det finns en klimatsmart ett sätt hela genom tenderar att konstruera ut att anse inte för länge sedan tillsatta parkeringshuset som ett alternativ som ett sätt att riva att tillägga konstruera i fråga om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =