Få hem en burgare när du vaknar det vill McDonald’s nytt samarbete med foodora levereras inom 30 minuter

Frukost hamburgare på morgon. För tillfället är ytterligare brittsommar utökar foodora sin arbetsplats kollektivt via McDonalds ytterligare antal leveranstider så fler folk är redo att beställa måltider även på tidig på dagen. foodora även har en hel del ny att tillägga åldern köpare mång beställer av deras matplattform, då både kunders att tillägga anslutna följeslagare växer inom snabb takt, leveransen i hela, halvtimme av att anse du kommer beställer. McDonald’s är bland dessa följeslagare för att även har betraktat en mega stigning resten av frukostleveranser att tillägga välj för tillfället är tenderar att expandera områden i hela, Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − ten =