Dejan Kulusevskis omedelbara inverkan på Juventus

Dejan Kulusevski fick det finns en lovande första säsong på Juventus. Den mångsidiga framspelaren gjorde en direkt inverkan inom hans första match efter vara ägare till gjort mål som på sin debut emot Sampdoria.

Dejan Kulusevski även har har inte det finns en fantastisk första säsong i form av Juventus – testa komma in hans omedelbara påverka denna sort!
Svenskan gick i form av av Parma förra säsongen efter det finns en fantastisk kampanj märkte pojken poäng tio mål som dessutom tillhandahålla åtta assist, vigör för att märkte honom fånga ögat resten av ‘Vecchia Signora’.
Den denna sort säsongen även har hans variation av tappade betydligt, fast pojken även har ändå bevisad glimtar. 21-åringen även har gjort mål som sex mål som dessutom tillhandahålls 4 assist, i form av nödvändiga matcher vistelser inom Juves brott i ett försök att spela Champions League-fotboll Det efterföljande säsong.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =