Sociedad drev Elche i jämförelse med Segunda genom användning av det finns en seger

0

Inom den primära matchen inom den 35: e omgången inom La Liga Real Sociedad för att värden firade i jämförelse med Elche 2: 0. Teamet av San Sebastian ägde rum inträffade därför framemot är benägna att säkra ett område inom European League, då däremot Elche närmar sig är benägna att återvända vara uppmärksam på Segunda.

Gästerna motstod genom användning av spelaren genom loppet av kortare ett tag. Resultat i vara uppmärksam på 72: e minuten då Januzaj anlitade Elustond vänta 1: 0. Att anse hade varit tydligt är benägna att poängen jag skulle inte förbli inom San Sebastian, att tillägga Real Sociedads seger bekräftades resten av Ojarzabal inom olika minuts extra tid.
Real Sociedad är 5:e genom användning av 56 poäng, råda över 4 fler än Villarreal att tillägga 5 fler än Betis, för att övertagande placeringen för att leder vara uppmärksam på Conference League, däremot genom användning av det finns en match extra.
Elche är nitton: e genom användning av 30 poäng, samma identiska för att Huesca, då däremot Valladolid att tillägga Alaves, för att ligger av utomhus nedflyktszonen, råda över det finns en poäng extra, däremot de erhåller att hela konkarongen ett deltar i lägre än Elche.

[ad_2]

Leave a Reply