Kärlek såväl som åska närma sig vara ägare till något Star Wars, det är det då filmningen slutar

Under det att, filmrullar från Thor: Love and Thunder förlänga rent göra en ersättning för utgivningen för att planeras ytterligare maj 2022, vilket dessutom inte för länge sedan bekräftats trailer tillägnad vägen framåt för Marvel Cinematic Universe, gudar råda över dykt citerar nya huvudpunkterna i fråga om produktionen från fjärde resan från Thunder of God.

Inom det finns en inte för länge sedan intervju i form av Kea, fotograferingschef Barry “Baz” Idoine gör det känt är benägna att mannen är ett segment av Taika Waititis filmteam. För individer som för att inte känner ytterligare honom råda över Idoine genom så mycket som sin yrke arbetat i form av filmrullar för att Paul Thomas Andersons The Oilman, Clint Eastwoods American Sniper, Rogue One: A Star Wars Story såväl som råda över inte för länge sedan delade ett Emmy-pris i form av Greg Fresier se framåt för att bilder från episod 1×07 inom The Mandalorian.
“Ha lärt sig för att inte talande en alltför stor mängd i fråga om att anse, fast jag uföra arbeten denna dag inom Australien i form av Thor: Love and Thunder, vilket närma sig är benägna att håll mig upptagen resultat i ytterligare toppen från 2021. Då kommer att få jag undersöka vad som har hänt. Personligen, min fru såväl som jag tro är benägna att återvända ytterligare Nya Zeeland det efterföljande kalenderår. “Idoine instruerade se framåt för att webbplatsen såväl som gör det känt är benägna att produktionen på film förväntas vara klar inom toppen från året.
Hans intresse är redo att ha är benägna att göra i form av The Volume, the revolutionerande ingenjörsvetenskap utvecklad från Industrial Light & Magic för att Idoine enbart råda över upplevt inom The Mandalorian såväl som att anse den kan också att bli van vid att se framåt för att inspelningen från Thor: Love and Thunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − ten =