Musikchefer begär lagar att kunna bära itu i form av missbruk online- efter bojkott

0

Inom Storbritannien även har rådde den federala regeringen tenderar att inleda lagar att kunna tvinga sociala medieföretag tenderar att göra extra att kunna utrota onlinemissbruk efter det finns en 4 dagars online- att kunna lyfta resultat i problemet.

Olika artister även har tillsammans med framspelaren även har utsatts vänta rasmissbruk de som mest uppdaterade månaderna.
Klubbar, artister såväl som styrande organ märkte det finns en ta lite tid för att dessutom stöddes från olika musik, som företag såväl som media.
Ett pressmeddelande, för att dessutom publicerades från Englands kapten i hela, musik sade tenderar att bojkotten från sociala medier har varit tenderar att “visa vår kollektiva ilska. Bör på detta kommer inte att göra tenderar att utrota missbruk .
“Vi kommer att tenderar att förlänga tenderar att utmana sociala medieföretag tenderar att göra modifieringschanser på sina plattformar, tänka den federala regeringen tenderar att raskt inleda stark lagar såväl som begära tenderar att söker ut såväl som rapporterar missbruk online- efter de vill att iaktta.”
English Music League uppmanade sociala medieföretag tenderar att vidta slutgiltiga lösningar att kunna avskurna samtliga typer o f missbruk online-.
“Engelsk musik, idrottsorganisationer såväl som folk överallt i världen förenades genom helgen att kunna nuvarande sitt hjälp sociala medier såväl som utmanade plattformar tenderar att göra extra online-“, uttalas de som inom ett tillkännagivande.
“Vi uppmanar är faktiskt Pintts, Fb-, Instagram såväl som Twitter att kunna för att använda sig av sin makt att kunna att utföra förändringar såväl som garantera det att iaktta finns verkliga sanktioner vänta onlinehat.
Sense Record närma sig tenderar att inbjuda dessa sociala medieföretag att svara våra behov i fråga om lösningar.
En hel del som företag inte har gjort något twittrade: “Bojkotten är genom. Vårt arbete i form av tenderar att utmana såväl som utrota samtliga typer o f diskriminering inte förgäves.”

Leave a Reply