Förr Napoli, Chelsea samt Juventus-tränare klar för Tottenham samt Arsenal

Förr Napoli, Chelsea samt Juventus-tränare Maurizio Sari (62) närma sig är benägna att arbeta inom Premier League åter. Massiva rivaler Chelsea, Arsenal samt Tottenham råda över bevisad nyfikenhet se fram emot Sari.

Italienska medier hävdar är benägna att Tottenham kontaktade den erfarna tränaren, efter inneha överlämnat uppsägningen från Jose Mourinho. Arsenal råda över gått via inom loppet i ett försök att signera Sari, som ett resultat av Mikel Arteta förväntas förvandlas till avskedad inom toppen från säsongen.
Sari tecknade ett treårigt kontrakt via Juventus inom juli 2019. Mannen mottagit Serie A-titeln inom toppen från säsongen, fast avgick efter inneha förflyttats av Lyon inom Champions League-kvartsfinalen.
Efter inneha vägrat är benägna att kontraktet påstås citerar inom minnet är Sari hela kontrakt via Juventus resultat i ta sig an juni 2022. I fråga om mannen för att inte vi upptäcker att ett nytt jobb för tillfället bör klubben betala och extra sex miljoner euro ta sig an honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 12 =