Real upptäckta det finns en ersättare vänta Luka Modric


Även när Luka Modrić i form av sina njuter bevisade är benägna att mannen ändå är en alltför stor mängd nödvändig vänta Real Madrids njuter, letar spanjorerna ofta efter det finns en ersättare vänta honom, samt den den här typen gången upptäckta de som henne inom Italien inom ledet från den nya Inter-mästaren. För att “DiarioGol” hävdar, närma sig den primära personen som inom den “kungliga klubben” Florentino Perez (Perez) är benägna att försök att förvärva Nicolo Barella sommaren. Den italienska mittfältaren fick 27,7 miljoner euro ytterligare Cagliari förra sommaren samt bekräftade sig vara det finns en full hit vänta klubben med ursprung i hemmahörande i San Siro.

I överensstämmelse med spanska medier är redo att den italienska standardlandslagsspelaren anlända ytterligare Madrid inom sommartid vänta 70 miljoner euro. I fråga om på detta erbjudande levereras till Inter jag skulle inte att anse vara hårt är benägna att avvisa det finns en sådan siffra, synnerligen omkring denna tidpunkt vänta coronavirus. Att markera måste också noteras är benägna att Barela spelade 43 matcher vänta Inter den den här typen säsongen samt gjorde tre mål som i form av 11 assist.Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + four =