Närma sig Microsoft att utvidga utvecklarintäkterna på konsoler dessutom?

0

Microsoft ser ut som om menad se fram emot accelerera vinstmarginalen från byggare dessutom på konsolen eller på avsnittet Xbox Series X | S e Xbox One inom dess officiella återförsäljare såväl för att på PC-sektionen är på detta det finns en en annan meddelande för att framgår från de som handlingar för att offentliggjordes från rättegången mellan Apple även Epic Games.

Ifrån samma identiska leverans framkom dessutom är benägna att STALKER 2: s Xbox Series X | S exklusiva ser ut att vara bara tre månader, dock att anse finns dessutom denna olika intressanta sida som kan ut ur de som pappersarbete för att överlämnats ta sig an rättegången. Efter vara ägare till meddelat ökade marginaler för utvecklare i Windows Store från 70% till 88%, samma identiska initiativ ser ut som om menad är benägna att expandera även på konsoler.
Förlitar sig på vad för att framkom, dessutom synligt inom dokumentera under, sänkning från hålls igen från Microsoft på deltar i för att erbjuds digitalt genom sin återförsäljare 30 ta sig an 12% att anse kan också är benägna att göras inom avsnittet tillägnad Xbox Series X | S e Xbox One. På detta jag skulle inte vara ett traditionellt steg som ett resultat av ett sådant initiativ aldrig råda över genomförts på konsoler: omfattande för att Epic Games tog först även eftersom den Windows Store råda över fram till nu bara för att berört PC-sektorn.
För tillfället råda över ändå det finns en Microsoft-talesman avgränsat sig ta sig an är benägna att rapportera är benägna att att anse för att inte finns ett antal planer på att byta avdragen på konsolspel “exakt nu”, så att anse återstår att veta i fråga om även varje gång incitamentet närma sig är benägna att äga rum, dock dokumenten är uppenbart nuvarande “avsikt för att vidta åtgärder. För tillfället minskade försäljningen “moms” på Windows Store ifrån 30 ta sig an 12%, i form av det finns en därför ökad marginal se fram emot byggare 70 ta sig an 88%, närma sig är benägna att äga rum hela augusti 2021.

[ad_2]

Leave a Reply