Atletico Madrid utökar sin La Liga-ledning via det finns en seger på Elche

ATLETICO MADRID Komplettera deras La Liga-ledning via det finns en inte bred på Elche
Atletico Madrid reste ännu en Estadio Martínez Valero så att spela Elche, medvetande i fråga om att anse deras storstadskonkurrenter, Real Madrid, spelade Osasuna senare på lördagskvällen, så det finns en har varit att anse den som resultatet för att jag skulle inte passa inom Elche i fråga om de som önskade att behålla på toppen resten av högen och extra det finns en helg.
Det finns en har varit på ett sätt, via den tunnaste marginalen, emellertid det finns en är det finns en , samt Diego Simeone Pojkarna är under vilket ungefär toppmötet inom La Liga ikväll, lördag 1, grund av ett ensamt mål som efter 23 min av Marcos Llorente.
Elche fortsatte tenderar att pressa på se framåt för att det finns en utjämnare samt mottagit massor av frispark tidigare än mannen fick det finns en en betydande mängd tvivelaktig frispark se framåt för att handboll gentemot Kieran Trippier, vars konsekvens, varje gång frisparken slogs kommer in inom boxen, har varit det finns en klar handboll resten av Llorente, inom slutlig minuten resten av matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 2 =