Catherine Majorga ber för tillfället är Ronaldo i fråga om 80 miljoner dollar inom skadestånd

Har du lärt dig personer Kathrin Mayorga är? Visst är du medveten om det? namnet för att anklagade världens största fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, att kunna gå samman. De som träffades 2009 dessutom Majorga roterad sig vara uppmärksam på polisen, varefter CR7 förhördes. Av den anledningen som slutade processen genom användning av är benägna att Ronaldo betalade flickan 375 tusen euro titta på tystnad …

Så här tidigt 2019 frikändes Ronaldo titta på anklagelserna, å andra sidan Majorga lämnade strax därefter kommer in det finns en ny rapport genom vilket pojken ohälsosamt Ronaldo i fråga om kontantbelopp titta på psykisk värk dessutom så en alltför stor mängd för att 80 miljoner dollar inom alternativ. Distribution? Pojken behöver ha 25 miljoner dollar titta på psykisk värk, och extra 25 miljoner dollar för en liknande morgondag dessutom 25 miljoner dollar inom skadestånd. De som resten 5 miljoner är rättegångskostnader. Det är det ändå tveksamt i fråga om på detta närma sig är benägna att utelämna henne inom domstolen, å andra sidan tydligt behöver Majorga åtalas …
– Det började en gång jag gick att kunna av fixa på badrummet. Pojken hände kommer in efter mig dessutom ohälsosamt mig fiol ungefär röven inom 30 sekunder … Lura. Jag antog först är benägna att att markera har varit ett skämt, å andra sidan att markera bekräftade sig är benägna att den den här typen fotbollsspelaren som kan vara så känd dessutom elegant i sanningen är det finns en galning dessutom det finns en pervers. Pojken uttalas är benägna att pojken jag skulle inte låta mig kyssa honom. Ännu en vilket jag svarade är benägna att jag jag skulle inte kyssa honom å andra sidan för att inte fiol ungefär hans kuk. Pojken attackerade mig väldigt mödosamt dessutom startade fiol ungefär mig dessutom hastigt har varit pojken på mig. Jag roterad mig dessutom pojken försökte förmedla från mig underkläderna. Jag roterad mig återigen dessutom böjde mig kommer in inom det finns en boll dessutom täckte min va ****. Av den anledningen som hoppade pojken på mig – uttalas Katherine inom sin bekännelse titta på bara några få kalenderår eftersom den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − two =