Att anse finns ändå 5 matcher tenderar att spela – Koeman

Huvudtränaren beklagar nederlaget i jämförelse med Granada vilket betyder att de som behöver Real Madrid med tanke på glida citerar i fråga om de som ska vinna La Liga-titeln.
Barcelona har varit ett gäng vänta Granada inom det finns en La Liga-kollision på onsdagen på Camp Nou.
Lionel Messi satte Barca resultat i inom 23: e minuten även värdarna kryssade, å andra sidan Darwin Machis jämnade ut inom den 63: e minuten ur ingenting. Eftersom den, Jorge Molina nickade hus Adrian Marins kors 11 min av tiden med tanke på ge Granada det finns en chock 1-2 seger.
Barca missade utsikterna tenderar att växa till att bli höjden även Ronald Koeman har varit skandalöst skickad vänta det finns en touch på vilket varken har varit kränkande eller hotande. Holländaren har varit förvirrad resten av att iaktta valet även kommer du att kunna lyssna till hans kommentarer på att iaktta även matchen inom videon ovan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − six =