Sweet Tooth baserad på serietidningen via samma identiska namn, hybrider att tillägga virus inom trailern se framåt för att Netflix-serien för att tagits fram av Jeff Lemire premiär 4 juni

0

Vi hade pratat om det i flera månader, och slutligen har efterproduktionen slutförts Netflix av Sweet Tooth släppte den första och lovande officiella teasertrailern online av den tillkännagivna och förväntade Sweet Tooth, ny original fantasy-serie av streamingplattformen hämtad från serietidningen av Jeff Lemire.

Producerad av Robert Downey jr. och hans fru Susan Downey, redan in i serievärlden förra året med framgången Perry Mason, varav den andra säsongen är under utveckling, Gottegris är en postapokalyptisk fabel inspirerad av romaner som Cormac McCarthy Road oa Stephen King’s Shadow of Scorpio, ursprungligen publicerad av DC Comics.
Berättelsen om serietidningen och serien följer ett halvmänskligt, halvhjortbarn som kallas Gottegris: en hybrid del av en ny ras som också anses vara ansvarig för ankomsten av ett fruktansvärt virus som har decimerat världens befolkning. Tillsammans med en mystisk vägfarare kommer barnet att börja på ett äventyrligt och farligt uppdrag för överlevnad och också hjälpa sina medmänniskor och hela världen.
Alla avsnitt av Gottegris släpps på Netflix nästa 4 juni. Enligt tidigare uttalanden av Jeff Lemire, Serie “det blir något otroligt“.

[ad_2]

Leave a Reply