Det är hårt se fram emot Navas som ett resultat av mannen förväntade sig som någon jag skulle inte fiol ungefär bollen

Manchester Citys fotbollsspelare Kevin de som Bruyne överväga är benägna att hans team belönades se fram emot uthållighet inom den primära semifinalmatchen inom Champions League i jämförelse med Paris Saint-Germain. “Citizens” firade 2-1 inom Paris, efter det finns en överlämna.

– Genom första halvlek hade vi bråttom, vi försökte attackera som rör sig fort, och det är det för att inte vår framställningssätt. Inom den olika delen från sporten försökte vi för att hitta utrymme, vara extra tålmodig. Vi spelade i jämförelse med det finns en tuff rival, bekräftade vi är benägna att vi utvecklades för att ett team, uttalas De som Bruyne.
Belginaren ägde rum inträffade ännu en målet se fram emot 1: 1 efter är benägna att pojken skickade ett inlägg ifrån vänster ännu en olika stolpen – bollen berördes för att inte på allmänt i jämförelse med målet och därav den lurade avslutningsvis Paris målvakt, Keylor Navas (Keylor).
– Det är det hårt se fram emot målvakten som ett resultat av pojken förväntade sig som någon jag skulle inte fiol ungefär bollen, kommenterade De som Bruyne.
Att iaktta olika målet se fram emot “Citizens” gjordes från Riyad Marez (Riyad) ifrån det finns en frispark.
– Mannen frågade mig i fråga om pojken kan fördröjning, jag uttalas ännu en honom är benägna att pojken kan i fråga om pojken trodde på sig . Mannen gjorde ett mål som. Personer ska jag vi säger att betydligt? Jag överväga på allesammans lagkamrater.
De som Bruyne påpekar är benägna att jobbet för att inte är genom än.
– Ett annat njuter väntar på oss, vi bör vara koncentrerade på att markera, slutligen slutar belgien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =