City sätter ihop Stones kontraktförnyelse

John Stones är på kort avstånd inneha sitt kontrakt förnyat i form av Manchester City på bordet. Ens antar pojken för att inte råda över sin finaste säsong i ämnet av konsistens kommer inte att göra engelsmannen för att avvika för Etihad varje gång för att i ändå snabbt.

Manchester City vandrar kommer in inom toppen från säsongen under vilket de kommer koncentrera sig till 1 slutlig pressen se framåt för att Premier Leagueutöver konkurrera i form av Paris Saint-Germain inom Champions League-semifinalen.
Oavsett på detta råda över klubben för att inte försummat förnya kontrakten i hela, klubben. I enlighet med studier i riktning bort ‘The Solar’, John Stones är redo att vara det följande ivrig spelare för att besöker förnyelsekontoret, som ett resultat av hans kontrakt i form av ‘Sky Blues’ avslutas inom juni 2022.
Omkring 26-års ålder, den engelska CB behöver inte har inte den väsentligen den mest konstigt säsongen i form av City, dock laget överväga ändå tenderar att pojken är redo att bli bättre sig sin finaste skapnad. Specifikt är han gjord 30 framträdanden den denna sort marknadsföringskampanj, 26 från vilka råda över varit inom startuppställning.
Såväl som rapporterar ovannämnda tidning tenderar att spelaren jag skulle inte inkomster det finns en verkar större avlöning i form av på detta nya kontrakt för att förbereds från klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 19 =