Uteslutning i riktning bort Serie A titta på dem som kan vara emot FIFA såväl som UEFA!

Att anse italienska fotbollsförbundet (FIGC) närma sig är benägna att anta det finns en regel i överensstämmelse med vilken de såsom du tänker är benägna att tävla inom tävlingar för att för att inte anordnas från UEFA såväl som FIFA för att inte kommer att få registrera sig inom Serie A.

På detta val närma sig efter mötet inom Federal Council titta på FIGC inom Rom, under vilket att iaktta i själva verket talades i fråga om att iaktta misslyckade projektet titta på European Super League, under vilket bland de många 12 klubbarna fanns de som italienska jättarna Juventus, Inter såväl som Milan. Elva klubbar även har bett FIGC i fråga om straff titta på de som tre klubbarna, å andra sidan FIGC: s president Gabriele Gravina säger är benägna att den nya regeln närma sig är benägna att bekräftas inom det finns en “landsomfattande reform” inom juni.
“De i egenskap av du tänker är benägna att spela inom tävlingar av utomhus FIFA såväl som UEFA-systemet närma sig är benägna att förlora kontakten i form av vårt federation såväl som lämna vårt mästerskap. Vi har ingen aning personer för att lämnade såväl som personer för att inte, å andra sidan denna regel närma sig är benägna att införas inom den nationella reformen inom den tipsa från juni. “I fråga om någon person behöver göra privata tävlingar närma sig de som för att inte är benägna att spela inom vår liga.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 − 2 =