Outlaws & Legends stöder strålspårning (även på PS5 även Series X) även DLSS på Nvidia-kort – Nerd4.life

0

[ad_1]

Sumo Digital hände inte för länge sedan igen med avsikt att talande i fråga om Hood: Outlaws & Legends dess intressanta PvPvE-spel skapat i form av Unreal Engine 4. Den Newcastle-baserade utvecklaren nämnde tenderar att sporten närma sig tenderar att stödja både strålspårning, även på PS5 även Series X, utöver Nvidias DLSS-teknik. Tillsammans med tenderar att den på ett tag närma sig först efter utgången.

På detta bekräftas resten av spelchefen titta på Sumo Newcastle Andrew Willans inom det finns en intervju inte för länge sedan. Under det att, hjälp titta på strålspårning närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt så här tidigt omkring lanseringen bör vi redo till 1 efterföljande ersätta med avsikt att redo på de som utvecklingar för att garanteras resten av Nvidias DLSS. Felet jag skulle inte vara Unreal Engine 4 DLSS-plugin för att hände något titta på sent. På PlayStation 5 även Xbox Series X närma sig såväl som utvecklaren ta sig an även i form av ha förmågan att stödja 60FPS även strålspårning, titta på det finns en upplevelse så överkomligt för att potentiellt. Upplösningen titta på tillfället är men för att inte slutgiltig även närma sig tenderar att avslöjas på ett tag.

“DLSS-plugin titta på Unreal hände något titta på sent med avsikt att kombinera att markera inom sporten”, nämnde Willands. “Det är det betydligt vi kommer att tenderar att försök att inklusive ta sig an efter lanseringen. Raytracing råda över tillämpats i form av en förtjusande effekt på kartan Sumpmark, för att kännetecknas resten av mega volymer vatten även det finns en full av liv gyllene {solnedgång} för att skapar vykortmoment. ”


Hood: Outlaws & Legends har en mycket distinkt design.
Hood: Outlaws & Legends råda över det finns en ganska mycket distinkt design.

Hood: Outlaws & Legends är är faktiskt tillgänglig titta på förbeställning på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S även PC (genom Steam även Epic Games Store) ta sig an ett värde resten av 29,99 € även släpps den 10 maj 2021.



[ad_2]

Leave a Reply