det finns en video oss resan vara uppmärksam på nya Captain America

0

Inom slutlig avsnittet resten av Falcon and The Winter Soldier till slut tillät oss är benägna att träffa nya Captain America. Låt oss inse att anse tydligt, för tillfället är visste vi hela konkarongen personer att anse jag skulle inte förvandlas till dock att anse gjorde faktiskt för att inte denna Disney + -serie mycket mindre nyfiken.

Genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna råda över Mickey Muss av hus delat det finns en tillfällig video för att den spektakulära resan för att Sam Wilson gjorde hela dessa 6 del, men även låter oss uppfatta en alltför stor mängd karaktären råda över vuxit men även framför alla delar pojken bestämde sig i ett försök att nöja sig med den sköld för att tillhörde vara uppmärksam på. Steve Rogers.
För tillfället är när som helst The Falcon and the Winter Soldier råda över avslutat är följare angelägna i fråga om är benägna att låt oss vad det långa loppet för att inte bara för att är se framåt för att den nya Captain America och använder inte en dessutom se framåt för att hans högra hand Bucky Barnes / Winter Soldier. Att markera vill ut för att är benägna att deras det efterföljande reseadministratörer övertagande dem vara uppmärksam på den viktigaste display. Att markera meddelades inte för länge sedan är benägna att Captain America 4 formellt är inom verk av Marvel Studios via Malcolm Spellman närma sig är benägna att underhålla manuset via Dalan Musson.
För tillfället är ödet se framåt för att John Walker efter Falcon men även The Winter Soldier stängning ändå oklart. Hans tolk Wyatt Russell råda över i sanningen avslöjat är benägna att pojken för att inte är bunden på sin framtid inom Marvel Cinematic Universe, dock att anse ser ut tydligt se framåt för att de flesta av folket är benägna att historien i fråga om den nyfödda amerikanska agenten men för att inte råda över avslutats.

[ad_2]

Leave a Reply