Det finns en sensation inom Skottland, St. Johnston eliminerade Rangers av cupen


St. Johns ivrig spelare gjorde det finns en sensation inom kvartfinalen inom cupen Skottland såväl som efter en större straffkonstruktion via det finns en totalpoäng på 5: 3 eliminerad Rangers. Efter förlängningen växte till resultatet 1: 1.

Att anse har varit inga mål som hela de som extraordinärt 90 minuterna. Rangers hade första steget för att förväntad, emellertid de som misslyckades via att avbryta motståndet av de som gigantiska gästerna. Det finns en förlängning sågs genom vilket att markera verkliga dramat sågs.

Rangers tog ledningen inom 117: e minuten via ett mål som av Tavernier. Att tillägga när som helst man trodde tenderar att Skottlands mästare jag skulle inte vara uppmärksam på semifinalen, utjämnade Clark inom St. Johnston inom olika minutens extra tid inom extra tid.

Straffar togs. Titta på Rangers missade Tavernie såväl som Ruf, spelarna inom St. Johnstone har varit hela högen exakta såväl som mottagit det finns en välförtjänt tillräckligt med utrymme bland de många 4 finaste lagen.

Innan på dagen mottagit Dundee United 3-0 borta emot Aberdeen. Målskyttarna har varit McNulty såväl som Edwards.

Inom semifinalen inom Scottish Cup tävlar Dundee såväl som St. Johnstone, dvs Hibernian såväl som vinnaren från duellen Kilmarnock – St. Mirren.Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =