She-Hulk 2022, första image resten av Tatiana Maslany för att Jennifer Walters seriens 10 episoder varaktiga halvtimme vardera

0

Filmning resten av She-Hulk de som startade Atlanta även grund av skotten med ursprung i hemmahörande i ett antal paparazzi för att det följande uppsättningen vara insatt i förvärva det finns en första titt på skådespelerskan Tatiana Maslany inom rollen för att den homonyma hjältinnan inom titeln aka Jennifer Walters.

Förra månaden hade varit att anse Kevin Feige bekräftar tenderar att att anse utför komma in She-Hulk att anse resten av Moon Knight de kanske börja dela hela de som närmaste veckorna och eftersom fotografierna för att råda över publicerats på Instagram-kontot utställning atlanta_filming, för att kommer du att kunna låt oss titta på längst ner inom nyheterna, att anse stämmer.
Klädd inom det finns en huvtröja med ursprung i hemmahörande i UCLA även glasögon, Maslany växte till förevigad på enheter leende ännu en det finns en besättningsmedlem, dock vi har ingen aning en alltför stor mängd i fråga om att anse men She-Hulk, tillsammans med sanningen det karaktärer gillar Bruce Banner (Golv Ruffalo) e Avsky (Tim Roth) närma sig igen.
Olika Kevin Feige närma sig serien tenderar att bestå resten av 10 episoder varaktiga halvtimme vardera.
“Det är det uppskattningsvis sex timmars innehåll material”, informerade före det finns en IGN chefen vänta Marvel Studios. “Vanligtvis närma sig att anse tenderar att vara sex del, vanligtvis närma sig att anse tenderar att vara 9 del, för att inom fallet genom användning av WandaVision. Vanligtvis har fått att anse tio del, för att inom fallet genom användning av She-Hulk, till 1 halvtimme vardera.”

För tillfället råda över Renée Elise Goldsberry gått genom användning av inom rollen för att She-Hulk för att men för att inte råda över ett släppdatum för att fastställts resten av Disney +, det efterföljande kommande serie är Loki som kan tenderar att debutera den 11 juni då den primära animerade serien genom användning av titeln Tänk i fråga om…?. Efteråt närma sig dessutom de Hawkeye  Ms. Marvel vilket närma sig tenderar att bidra ännu en utbyggnaden resten av MCU.

[ad_2]

Leave a Reply