Den nya annonsen titta på PlayStation 5 bekräftade några stora fördelar med den nya konsolen

0

Förr inom vår granskning från PlayStation 5-konsolen beskrev vi varje liten sak den är redo att inom förhållande ytterligare sin föregångare, men dessutom ytterligare olika konsoler för att nuförtiden finns tillgängliga tillgänglig på marknaden. Bör efter långvarig ett tag gjorde Sony att iaktta på sitt eget betyder även packade den kraftfulla processen, grafiken även skriv- / läshastigheten i riktning bort SSD inom en blandning i form av mjukvaru- även hårdvarufunktionerna på 2:38 min.

Videopotten “Spela för att aldrig förr” börjar till i form av det finns en presentation från den kraftfulla SSD även blandningen som inkluderar CPU- även GPU-chips. Adaptiva , joystickdetaljer även vibrationer presenterades genom loppet av de som närmaste sekunderna, även av den anledningen som i form av goda orsakar berömde de som sina en tillägg för att hörlurar för att tillåter 3D-ljud även VR-glasögon, kameror …
Emot december från videon ägde man uppmärksamhet åt är benägna att spela i riktning bort 30 ytterligare 120 foton per sekund även GPU-chipfunktioner för att 4K-upplösning, HDR, varendaste kyls från det finns en mycket effektiv kylare.
Sony meddelade slutligen är benägna att över 4000 PS4- även PS5-spel nuförtiden finns tillgängliga för att är redo att spelas.

Leave a Reply