Ceferin hotade Real, Barcelona dessutom Juventus: för att inte tenderar att spela inom Champions League

0

Ecu fotbollsförbundets ordförande (UEFA) Alexander Cheferin Inom arbetsdag, inom det finns en intervju via “The Associated Ansträngning”, talade mannen i fråga om möjliga sanktioner se framåt för att initiativtagarna ta sig an Super League dessutom nämnde ta sig an klubbarna för att men för att inte råda över efterlämnat “de som rikas liga” tenderar att i fråga om de som för att inte erbjuder nämner närma sig att markera för att inte ha förmågan att spela Champions League.

– Det är det kristallklart tenderar att klubbar bör för att hitta i fråga om det finns inom Super League eller det finns en europeisk medlemskap. I fråga om de säger att tenderar att det finns inom Super League närma sig de som i själva verket för att inte tenderar att spela inom Champions League. I fråga om det finns villiga för att vidta åtgärder, låt dem av den anledningen som spela inom konkurrensen, nämnde UEFAs första man.
Super League-projektet för att upplevde ett fiasko råda över men för att inte övergavs från Real, Barcelona, ​​Juventus dessutom Milan, som är närmast valet för att försvinna.
Ceferin upprepade tenderar att situationen via klubbarna för att lämnade att markera nya projektet dessutom erkände misstaget skulle vara på ett annat sätt, fast det är det men för att inte känt vilka sanktioner de kommer bära.
– Vi väntar ändå på juridiska konsulter dessutom då närma sig vi tenderar att besluta, fast allesammans närma sig att hålla konsekvenserna se framåt för att sina val och så de jag vet att att markera. Situationen är på ett annat sätt mellan klubbar för att råda över erkänt sitt felet och eftersom råda över sagt att de kommer lämna projektet. Olika jag vet att framförallt tenderar att projektet är dött, fast de som behöver nog för att inte nöja sig med att markera. Dessa dagar, ungefär direktionens montering, enades vi i fråga om ha laglig rättighet kontakt via nationella förbund, fotbollsförbund dessutom involverade ligor. Att anse har fått det efterföljande per vecka, så vi tenderar att låt oss titta på vad enskilda federationer är redo att göra, vad federationer är redo att göra dessutom vad UEFA är redo att göra, avveckla mannen.

[ad_2]

Leave a Reply