Messi satte ett nytt rekord såväl som höll katalanerna inom strid i fråga om titeln

0

Lionel Messi gjorde två mål som så att leda Barcelona ta sig an det finns en 5: 2-seger genom Getafe så att återvända ta sig an 3:e tillräckligt med utrymme inom La Liga såväl som behålla sannolikheterna titta på den spanska titeln.

Genom användning av dessa två mål som vände den otänkbara argentinern den den som spelaren för att gjorde ett minimum av 25 mål som de som mest uppdaterade 12 säsongerna inom höjden 5-ligorna. Bara för att 2021 även har mannen gjort 22 mål som såväl som 8 assist.

Messi gav katalanerna ledningen inom den åttonde minuten, dock Clement Lengle gjorde sitt eget mål som bara för att 4 min efteråt. Sofian Shakla returnerade “tjänsten” via sitt eget mål som inom den 28: e minuten titta på det finns en ny ledning från Barça, tidigare än Messi sköt ännu en gång inom 33: e minuten. Målen har varit ändå “nervös” titta på värdarna, efter är benägna att Getafe lyckades reducera ta sig an 3: 2 inom den 69: e minuten via ett straffmål från Enes Unal, dock Ronald Araujo inom 88: e minuten vidimerade triumfen, tidigare än Antoine Griezmann inom 93: e minut satte finalen 5: 2.

Barça även har för tillfället är 68 poäng på 3:e tillräckligt med utrymme, två poäng efter andraplatsen Real Madrid såväl som 5 efter ledare Atletico Madrid, dock ta sig an distinktion med ursprung i hemmahörande i rivaler även har katalanerna utfört färre matcher.