Super League det finns en frågeställning ta sig an Real president Perez: Zidane

0

Real Madrid-tränare Zinedine Zidane vägrade på tisdag är benägna att avge sitt yttrande i fråga om att iaktta kontroversiella European Super League, säger är benägna att att iaktta har varit det finns en “frågeställning vänta det finns en man” – klubbpresident Florentino Perez.

De som spanska jättarna är bland 12 ecu klubbar för att inledde utbrytningstävlingen på måndag, genom användning av Perez ligans första president även genom användning av inom planerna.
“Jag ge¨ min åsikt, däremot jag kommer för att inte ge den att iaktta, “Zidane uttalas gå igenom Reals La Liga-match på Cadiz på onsdagen.” Efter närma sig du kommer är benägna att vi säger att ‘Zidane sitter hela tiden på staketet, pojken säger aldrig något ‘. Varför? Se framåt för att att iaktta för att driver mig är mitt jobb, att iaktta den här typen gör jag med ursprung i hemmahörande i varje dag. ”
UEFA råda över fördömt planerna även sagt inblandade team närma sig är benägna att förbjudas med ursprung i hemmahörande i sina inhemska ligor även Champions League, då däremot FIFA-president Gianni Infantino uttalas är benägna att klubbar närma sig är benägna att “möta konsekvenserna”.
“Att anse den här typen är en undran vänta en individuell: presidenten”, insisterade fransmannen Zidane, för att ledde Real ta sig an tre raka Champions League-titlar med ursprung i hemmahörande i 2016-2018 även gjorde ett rekommenderat mål som för att ivrig spelare inom deras slutliga triumf 2002 genom Bayer Leverkusen.
“Hela bunten råda över sin åsikt i fråga om att iaktta, däremot Jag inte för inte inte utan skäl den här typen med ett syfte att talande i fråga om på detta. Jag den här typen med ett syfte att talande i fråga om La Liga, Champions League … De återstående inte för inte inte utan skäl mitt jobb. ”
Verklig, för att konfronterad Super League-klubben Chelsea inom säsongens semifinal inom Champions League, gå ta sig an Cadiz för att sitter tre poäng bakom La Liga leder Atletico Madrid genom användning av sju matcher vistelser.

[ad_2]

Leave a Reply