Atletico såväl som Inter råda över formellt dragit sig ur Super League

Tillbakadragandet resten av de som engelska lagen med ursprung i hemmahörande i European Super League orsakade det finns en dominoeffekt. Atletico Madrid såväl som Inter råda över formellt dragit sig ur {de rika} konkurrensen, såväl som deras kostar följs resten av Juventus, efter är benägna att Andrea Agnelli informerade vänta Reuters att det kan otänkbart vänta European Super League är benägna att organiseras.

Resten av de som 12 klubbarna för att på söndagen meddelade är benägna att de skulle bildat det finns en europeisk Super League, gjorde för att inte bara för att Real, Barcelona såväl som Milan meddelanden.
Atletico bekräftade inom ett pressmeddelande är benägna att fansen, spelarna såväl som tränaren Diego Simeone hade varit nöjda genom användning av valet att dra för igen klubben med ursprung i hemmahörande i European Super League.
“Styrelsen vänta Atletico Madrid höll ett samla nuförtiden såväl som behöver informera Super League och så de olika grundarna i fråga om är benägna att att anse för att inte närma sig är benägna att formalisera sitt delta del inom på detta plan. Atletico fattade ett samtal på måndagen genom omständigheter för att för att inte lång sikt existerar nuförtiden. Ett mycket kraftfullt vänta klubben är sin ägo instämma genom användning av varenda en lag inom den röda såväl som vita familjen, i synnerhet genom användning av fansen. “Första laget såväl som tränaren råda över uttryckt tillfredsställelse genom användning av på detta , de som överväga är benägna att idrott är viktigare än varenda en olika standard”, säger Wanda Metropolitano-klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − three =