Ronaldo återvänder för att inte ytterligare Real

0

Real Madrids president Florentino Perez även har förnekat mediespekulationer i fråga om Cristiano Ronaldos återkomst.

Ronaldo lämnade Real vänta 2018 vänta 100 miljoner euro såväl som flyttade ytterligare Juventus.
“Pojken kommer inte att göra igen ytterligare Real. sådant jag skulle inte för att inte vara vettigt. Jag gillar Cristiano väldigt ganska mycket, mannen även har gett ganska mycket vänta Real, bör mannen även har ett kontrakt i form av Juventus. “Berättelserna i fråga om hans återkomst är irrelevanta,” uttalas Perez.
Pojken fick reda på vilka meddelanden mannen kommer att få med ursprung i hemmahörande i fansen efter de konfronterad honom på körbanan.
“De säger att ytterligare honom att köpa en Mbape. Jag föreställa är benägna att Real behöver förändra sig. Vi har omedelbart vunnit massor av troféer på tio kalenderår, bör vi bör gå vidare. Jag uföra arbeten i form av dessa planer. Inom kalenderår, som ett alternativ vänta 900, närma sig vi vara ägare till inkomstfamiljer på 600 miljoner euro. Att tillägga 2000 en gång jag hände ytterligare Real hade vi massor av svårigheten. “Jag ska är benägna att göra mitt största att kunna upprätthålla Real inom deras befintlig positioner.”
Vara uppmärksam på kvarvarande uttalas Perez är benägna att förhandlingarna i form av Sergio Ramos hade varit svåra såväl som är benägna att valet i fråga om kaptenen försvinner närma sig är benägna att fattas inom december från säsongen.

[ad_2]

Leave a Reply