Real Madrid chockar för att Sergio Ramos bekräftas för att försvinner

REAL MADRID Chock för att kapten Sergio Ramos bekräftas för att avvika för klubben inom toppen resten av säsongen
Florentino Pérez, presidenten titta på Real Madrid, uppträdde på måndag natt (19 april) ungefär Elektrisk energi Chiringuito de som Jugones som ett sätt att talande i fråga om bombningen för att orsakades resten av tillkännagivandet i fråga om bildandet resten av den nya brytaren European Super League det kommer innehålla tolv resten av de som mäktiga klubbarna inom fotbollens värld, och eftersom pojken närma sig tenderar att presidera genom.
Inom toppen resten av sin intervju via Josep Pedrerol, liknar stämningen hände igen ta sig an ett extra lugnande tillåta, växte till det finns en ofarlig undring ifrån intervjuaren i fråga om Real Madrid-nyheter impulsivt stämningen dålig då Pérez släppte den överraskande det nyhet tenderar att efter 15 kalenderår via klubben närma sig deras gåtfulla kapten Sergio Ramos det helt för att avvika för inom toppen resten av säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 7 =