Getsu Fuma Den är tillbaka efter 34 år japanska actionspelet släpps 2022 “Early Access-spel” på steam 14 maj

0

“GetsuFumaDen: Undying Moon” är ett Rogue Vania 2D-actionspel via nydesignad grafik, karaktärer samt scener grundade på världsbilden resten av “Getsu Fuma Den” för att släpptes se framåt för att Family Computers 1987. Efter vi driver huvudpersonen, Getsu Fuma, närma sig vi tenderar att fånga ett och annat steg inom helvetet som kan vara ritat via det finns en japansk målningssmak. Hade varit dessutom uppmärksam på svärdspelet som kan vara specifikt se framåt för att japansk kampsport samt bosskaraktären via motivet med ursprung i hemmahörande i japanska youkai. Vi släppte dessutom det finns en teasertrailer nuförtiden, så vara säker på att testa kommer in den dessutom!

Såväl som närma sig “Digital Art Book”, “Autentiska mini soundtrack” samt FC-versionen “Getsu Fuma Den” tenderar att inkluderas för att gratisförmåner se framåt för att dem för att deltar inom Early Access. Vänligen undersöka resultat i emot den tidig åtkomststart!

Konami presenterar ett antal berättelserna!

“Jag promenerar ner månen-liknande magiska underjordiska världen”
helvetets tätning löst hela genom uppståndelsen resten av draken ben demon på ett tusen kalenderår
överflödar fördrivna andar
dförsökte Otozureyo
förut första vind magi är av den anledningen som blinkar det finns en drake ben demon
med avsikt att övervaka helvetet Tsuki-familjen av konstant
tenderar att dyka kommer in inom helvetet med avsikt att avskaffa motiven till händelsen resten av hjälten som kan vara den 27: e generationens .

Getsu Fuma Tsuki Fuma,

27: e generationens resten av månen.
Allmänt känd som det finns en öppet samt skicklig individ. Pojken satte fot inom avgrunden med avsikt att kontrollera vad för att hände inom helvetet samt för att hitta sin försvunna bror. I fråga om på detta är ansvaret se framåt för att ägarens klan.

Den

21: a generationen resten av månens lotus , att anse kvinnliga för att gå. Att markera tippas för att Yuezhis Kunoichi. Att markera påstås tenderar att samtliga (samtliga) fängslades resten av den hedervärda samt vackra själen inom en blandning via den goda skickligheten. När som helst nyheterna försvann efter inneha kommit ta sig an helvetet, ekade det finns en sorgens röst botten.
* Tsukirenka är ett av ytterligare nedladdningsinnehåll (utan kostnad).

Att markera japanska stilspelet “Getsu Fuma Den” för att släpptes 1987 har lyckligtvis fått det finns en ny design se framåt för att en samtida ett tag!
Ett oseriöst vania 2D-actionspel genom vilket du kan siktar i opposition att den djupaste delen när du fångar fylla på resten av helvetet för att består resten av utforskande kartor med ursprung i hemmahörande i sidan! !!

Titel: GetsuFumaDen: Undying Moon
Producenter: KONAMI
Leveransdestination: Steam®, Nintendo Switch ™
Tidig åtkomstversion Leveranstid: 14 maj 2021 (Steam®)
Denna leveranstid: 2022
Tillverkarens förfrågan Handelspris: 210 sek (tillsammans med moms)
Stil: Rogue Vania 2D Rörelse

Leave a Reply