främja inom 500 000 exemplar, är den kostnadsfria DLC från Lily tillgänglig

Andefarare råda över ett fullständigt främja se fram emot genom 500 000 exemplar, även utvecklingsteamet råda över betraktat acceptabla tenderar att ha roligt evenemanget hela genom tenderar att släppa ett nytt Utan kostnad DLC via Lilys story.

Paketet är ett segment av planen nytt Spiritfarer-innehåll under 2021, att iaktta första från tre nedladdningsbara innehåll material via Lily the Butterfly Spirit.
“För att hela tiden är de som uppdateringar vi övertagande via ännu en Spiritfarer inom kalenderår tillägna fansen, de på angivet sätt hjälpte oss för att vidta åtgärder ännu en att iaktta väsentligen den mest framgångsrika sporten nånting se fram emot denna studio”, säger kreativ chef Nicolas Guerin.
“Vi önskade att upprätthålla Lily-uppdateringen liten att kunna tillgodose den mest vanliga frågorna feedbacken vi kommer att få ifrån kunders av den anledningen som lanseringen: individer behöver förverkliga extra i fråga om Stella även hennes projekt.”
“På detta är den känslomässiga kärnan inom sporten, så vi önskade att göra att iaktta ganska lika bra för att potentiellt. Lily erbjuda det finns en godis även personlig titt på personer Stella egentligen är, även vi önska tenderar att spelarna tycker i fråga om den denna sort uppdateringen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − eight =