Tolv mega eu klubbar lanserar planer titta på Super League “nya konkurrensen närma sig att vinst sporten i grund och botten”

Tolv resten av Europas gigantiska klubbar på måndagen nämnde är benägna att de som planerade är benägna att starta det finns en utbrytande Super League, oavsett spöket av ett internationellt förbud titta på dem och därav deras ivrig spelare.

“AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, ​​Inter Milan, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid och därav Tottenham Hotspur även har allihop gått i form av för att grundande klubbar,” nämnde ett pressmeddelande resten av gruppen.
Grundarklubbarna kommer att få “a engångsbetalning inom storleksordningen 3,5 miljarder euro “.
“Och extra tre klubbar närma sig är benägna att bjudas kommer in är benägna att gå i form av dem tidigare än starten resten av den primära säsongen för att börjar till så snabbt för att potentiellt, “tillade arrangörerna.
UEFA nämnde innan söndag är benägna att ivrig spelare av de som 12 klubbarna mötte världsomspännande exil och därav beskrev att iaktta för att “a cyniskt plan, ett plan för att grundar sig på bara några få klubbars egenintresse “.
De som 12 insisterade ändå på den nya konkurrensen närma sig att vinst sporten i grund och botten.
“Hela genom är benägna att för att samla för världens gigantiska klubbar och därav ivrig spelare med avsikt att spela den ene den andre genom loppet av så mycket som säsongen öppnar Super League det finns en nytt kapitel titta på europeisk fotbollsfolks, göra vissa konkurrenter och därav faciliteter inom världsklass och därav höjt ekonomiskt hjälper titta på den det bredare fotbollspyramiden, säger Joel Glazer, medordförande inom Manchester United och därav vp inom Super League.
I fråga om siffran titta på a 3,5 miljarder euro vindfall bekräftas närma sig att iaktta är benägna att representera det finns en verkar större intäkt än vad för att dessa dagar genereras resten av UEFA titta på allihop sina klubbtävlingar – Champions League, Europa League och därav European Fantastiskt Cup – för att genererade 3,2 miljarder euro inom TV-intäkter 2018-2019.
Som svar på promotorerna jag skulle inte Super League fungera med det finns en en typisk säsong mellan 20 klubbar.
De som 15 grundare kvalificerar sig rutinmässigt åtminstone kalenderår och så de olika 5 närma sig av invitationer “hela genom ett program är förutsatt på deras effektivitetsklänning av tidigare säsong”.
Inom den tipsa resten av denna första del för att börjar till inom augusti, slutar säsongen slutspelet jag skulle inte organiseras resultat i ytterligare maj är benägna att avskalning pokalen.
Deltar i arrangeras inom center resten av veckan.
Måndagens hävda ägde rum inträffade bara vissa timmar tidigare än UEFA möts inom Schweiz är benägna att meddela sina personlig reformer ytterligare Champions League, i form av det finns en tillväxt ytterligare 36 reglering av 32 och därav två “jokertecken” -platser förväntas vara bland planerna.
Att anse jag skulle inte det har varit det det finns en inte mindre än att tio matcher titta på åtminstone reglering.
Super League nämnde är benägna att de som hoppades vara kapabel till arbeta i form av UEFA och därav FIFA ytterligare hålla sig borta från ett inbördeskrig inuti spelet.
“Framöver vill de som grundande klubbarna resultat i emot är benägna att upprätthålla dialog i form av UEFA och därav FIFA med avsikt att arbeta kollektivt inom partnerskap titta på de som största summorna titta på den nya ligan och därav titta på fotbollen för att helhet, nämnde de som.
Florentino Perez, presidenten titta på Real Madrid och därav ordförande inom Super League, insisterade dessutom på är benägna att sporten för att helhet närma sig att vinst.
“Vi medhjälpare fotbollsfolks på åtminstone scen och därav förmedla den ytterligare sin rättmätiga tillräckligt med utrymme på denna planet, sade pojken.
“Fotbollsfolks är den den som världen spelet på denna planet i form av över 4 miljarder följare och därav vårt skyldigheter för att mega klubbar är att svara deras behöver. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 1 =