F1 2021-spelet anländer vara uppmärksam på PlayStation, Xbox samt PC inom juli

0

EA även har meddelat tenderar att F1 2021-spelet närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt vänta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X inom S samt Steam av 16 juli inom kalenderår.

På detta kan ett viktigt datum vänta som ett resultat av det är det att markera första F1-spelet av EA av den anledningen som 2003 då F1 Career Challenge dök nämner. Det kommer omfamna ett utökat karriärläge via ett av andra vänta två entusiastisk spelare. Att markera betyder tenderar att entusiastisk spelare närma sig ha förmågan att gå ihop via det finns en kompis eller tävla via den ene den andre online-. EA skulle inte ha avslöjat i fråga om F1 2021 närma sig vara ägare till cross-play-stöd.
Det finns en en annan ny del från karriärläget är den riktiga säsongsstart för att gör att markera genomförbar vänta spelaren tenderar att “för att hoppa för komma in” vara uppmärksam på handling varje gång för att i ändå genom den exakta F1-säsongen via den exakta förar- samt konstruktörsbeställningen.
F1 2021 erbjuder dessutom ett berättelseläge för att heter Braking Point. På detta läge även har avancerade inom ett antal kalenderår samt består av inledning till minst en yrke inom Metod 2 samt utvecklingsidealer vara uppmärksam på den glamorösa världen från Formel 1. Entusiastisk spelare närma sig tenderar att uppleva tillvägagångssättet till livet på samt av utomhus skärmen, rivaliteter, ha känsla för något, intresse för att krävs som ett sätt att tävla på den allra bästa graden av samt extra.
Att markera kan också tenderar att det har varit det tre nya sin helhelt utan kostnad antydan tillgängliga.
Bland de som välbekanta aspekterna från sporten närma sig tenderar att återvända, samt bland dem är Mitt lagstiftning för att låter spelaren leda sitt F1-lag. Det finns en delad skärm vänta två entusiastisk spelare, esportsalternativ samt kortare säsongsalternativ kan igen.
EA köpte Codemasters inom februari vänta 1,2 miljarder dollar samt överträffade Take-Two Interactive, dock F1 2021 hade varit genom tillväxt ett tidigare än att markera. EA: s flygplan är tenderar att lansera ett minimum av ett tävlingssimuleringsspel varje år, som ett resultat av att markera för tillfället är stolt äger Dirt, Grid samt Project Cars-serien utöver Need for Speed ​​and Burnout.

Att markera nya Need for Speed ​​även har skjutits nämner inom ett kalenderår som ett sätt att ge EA huvudfokus på det efterföljande Battlefield.

[ad_2]

Leave a Reply