West Ham förstörde sig inom Newcastle

0

Spelarna inom Newcastle, inom det finns en thrillermatch, medgav det finns en seger genom West Ham United 3: 2. Via denna seger flyttade Newcastle bort i riktning bort riskzonen, när, medans West Ham förblev utan ut en detaljer inom kampen i fråga om fjärde placeringen.

West Ham United råda över tillägnad självmord på St James ‘Park. Första gången inom perioden i riktning bort den 36: e ännu en den 41: a minuten dessutom den olika inom den 83: e minuten efter de tillät motståndaren för att vidta åtgärder 3:e målet.
Diop gjorde ett självmål inom den 36: e minuten dessutom Dawson fick att iaktta olika gula kortet inom samma identiska minut. 5 min efteråt reagerade målvakten Szczesny katastrofalt för att det är Joelington kan accelerera Newcastle.
West Ham, genom användning av det finns en ivrig spelare mycket mindre inom olika halvlek, satte extremt tryck på Dubravkas mål som dessutom ännu en sista lyckades de som utjämna. Diop minskade inom den 73: e minuten, dessutom 5 min efteråt utjämnade Lingard i riktning bort straffpunkten.
Ännu en sista bestämde Arsenal-spelaren, utlånad ännu en Newcastle, Willock, matchen. Mannen gick kommer in inom matchen inom den 81: a minuten dessutom två min efteråt satte slutresultatet.