Efter Baldur’s Gate dessutom Planescape Torment jobbar Beamdog via betydligt nytt

0

Beamdog är det finns en utgivare som gör en specialitet på Dungeons & Dragons-centrerad klassiker, för att förut lanserad remastered variationer från serien Baldur’s Gate dessutom Planescape Torment, å andra sidan att markera försöker ut för att är benägna att han kommer specialiserat sig i betydligt för tillfället är sin helhelt ny.

Vi har ingen aning vad det är det men, å andra sidan på företagets officiella diskussionsbräde frågade någon person i fråga om etiketten strävade via ett nytt RPG dessutom Julius Borisov, grannskapshoppare dessutom social media manager vänta Beamdog, svarade hyfsat tydligt dessutom specificerade är benägna att nytt forskningsprojekt pågående är betydligt sin helhelt nytt.
“Även när vi icke sin helhelt även har stängt dörren vänta möjliga olika remaster, jobbar Beamdog dessa dagar via ett nytt deltar i, ett förlagets immateriella rättigheter“, under vilket de som emellertid för att inte är redo att exponera och extra i detalj ingående. Inom vilket instanser för att i ändå närma sig att markera för att inte är benägna att vara det finns en re-release eller remaster från det finns en förut framgång, utan ut en ett nytt deltar i.
Ta hänsyn till den förut erfarenheten är att markera ganska mycket möjligt att det kan det finns en RPG, kanske relaterat ytterligare klassiska traditioner för att omarbetade titlar för att förut publicerats från Beamdog, för att även har fokuserar på är benägna att rekommendera via Förbättrad Edtion från verkliga mästerverk av att markera dagen innan idag inom rollen för att funktion Baldurs port, Baldur’s Gate 2, Icewind Dale e Planescape: plåga.
Hela bunten remaster inom frågeställning gjordes från Renoveringsspel dessutom vi har ingen aning i fråga om att markera nya sporten är också inom samarbete via laget inom frågeställning. Att iaktta måste ändå vara det finns en sin helhelt ny immateriell egendom och det är det uppnåelig är benägna att en del meddelanden är redo att komma genom loppet av sommaren, kanske vänta E3 2021, även möjliggöra presentationen från PC Gaming Show.

Leave a Reply