Days Gone: PS5 / PC preliminär jämförelsevideo i riktning bort Sony Bend Studios öppna värld

0

Efter tillkännagivandet resten av att iaktta officiella släppdatumet på PC den Dagar borta, Cycu1 skapade det finns en preliminär jämförelsevideo bland de många första spelfilmerna för att verkar inom versionen Steam/ Epic Games Store genom användning av de som som kan vara registrerade resten av versionen PS5 resten av Sony Bend Studios öppna värld.

PC-versionen resten av Days Gone stöder ultrabreda upplösningar, låser nämner bildfrekvensen samt närma sig att dra för full nytta resten av den mest uppdaterade PC-tekniken med avsikt att vara att iaktta det allmänna känslan och uppträdandet. Ta sig an instans är redo att att iaktta det har varit det bättringar om synfältet, gapet ännu en horisonten samt den normala detaljnivån.
Videojämförelsen, för att görs genom användning av spelets preliminära filmrullar, representerar kanske för att inte den ultimata kvaliteten på upplevelsen till 1 bärbar dator. Sanningsfasetter är tenderar att de som mest uppdaterade månaderna kan utvecklarna vara t tering sporten och extra, för att det är skillnaderna genom användning av PlayStation 5-versionen framträder tydligare, korrekt nu ser ut som om den 2 spelen nog. relaterade, framförallt ungefär i jämförelse resten av pausbilderna.
nja försöker PC-versionen något ut extra definierad tack vare den övre ursprungliga upplösningen, dock utöver att iaktta försöker den 2 spelen väldigt lika ut, dessutom grund av att iaktta utmärkta arbetet för att gjorts med avsikt att anpassa sporten ännu en PS5. Days Gone närma sig resultat i Steam samt Epic Games Store den 18 maj.
[ad_2]

Leave a Reply