Apples iPhone närma sig sin ägo det finns en 48 MP-kamera det följande kalenderår, det finns en mini-modell för att hör vara uppmärksam på att iaktta dagen före detta

0

Den omtalad analytikern Ming-chi Kuo hävdar är benägna att iPhone Professionell närma sig det som får det finns en verkar större 48 MP-sensor titta på den primära kameran, att tillägga så att eliminera tänderna på display närma sig Apple att lägga in för Face ID-sensorer genom loppet av display.

48 MP-kameror råda över funnits inom Android-enheter inom ett antal kalenderår, men den är säkert den här typen komponenten skulle vara verkar större än de som flesta. Att iaktta har fått det finns en 1 / 1,3-tums sensor via det finns en pixelstorlek på 1,25 µm. Det är det lägre än 1,7 µm pixelstorlek på iPhone 12 Pro Max, emellertid Kuo hävdar är benägna att lika pixelstorlek skulle vara 2,5 µm varje gång sensorn används titta på 12 MP-foton. Analytikern tillade är benägna att sensorn via större upplösning tillåter inspelning från 8K-video.
IPhone-modellerna titta på det följande kalenderår skulle vara mycket mindre inom mätning, att tillägga Kuo hävdar är benägna att den 5,4-tums mini-modellen för att inte närma sig är benägna att erbjudas, liksom är benägna att Apple närma sig är benägna att behålla 6‚1 att tillägga 6,7-tums skärmar titta på olika mode-. Mini uppfyllde i enlighet med plikt för att inte Apples förväntningar i termer av främja. Enheterna inom kalenderår närma sig sin ägo samma identiska skärmstorlekar.
Kuo nämnde är benägna att Apple närma sig är benägna att börja dela för att använda sig av Face ID-systemet genom loppet av display av 2023. Pojken nämnde förut är benägna att verksamheten närma sig till in omväxling FaceID-tanden via det finns en perforerad utskärning på display inom några mode- av det följande kalenderår, att tillägga är benägna att 2023 närma sig iPhone sin ägo fingeravtryckssensorer genom loppet av display.

[ad_2]

Leave a Reply