varenda konsol är lönsam, å andra sidan andel i aktiebolag är ett dilemma

NPD råda över lanserad det finns en ny rapport i fråga om de som finansiella summorna inom spelvärlden vänta Förenta staterna: s territorium, analyserar både hårdvarusidan dessutom mjukvarusidan. När det gäller PS5, Xbox Series X | S e Nintendo Switchvara insatt i sammanfatta hela genom tenderar att vi säger att tenderar att varenda konsol är lönsam, å andra sidan underskott på marker dessutom den därför begränsade lagren är ett massivt svårigheten.

delades resten av Måltider Piscatella. Analytikern förklarar tenderar att varje det efterföljande generations konsoler säljer hela tillgängliga prylar att direkt. PS5 växte till dessutom den snabbaste sålda konsolen inom Förenta staterna genom de som första 5 månaderna livstid, både relaterat till sålda prylar dessutom dollarförsäljning.

Inom den primära kvartal 2021, Nintendo Switch hade varit den bästsäljande konsolen relaterat till prylar, under det att, PS5 är den främsta konsolen relaterat till dollarförsäljning. Hela genom till bara analysera mars 2021 försöker vi att iaktta Nintendo Switch det är det den bästsäljande konsolen, både relaterat till prylar dessutom dollarförsäljning. Att markera finns inga specifikt informationen relaterade ta sig an Xbox Series X | S.

Den bästsäljande PS5 exklusiva inom mars 2021 inom Förenta staterna är att iaktta Marvels Spider-Man Miles Morales, för att övertagande andraplatsen inom toppen resten av de som bästsäljande PlayStation-spelen bakom Call of Duty Black Ops Cold War. Outriders förflyttar kommer in inom 3:e placera. Inom åttonde placera vi upptäcker att vi Ghost of Tsushima, den den som olika exklusiva PlayStation för att finns inom rankningen. Dessa skyldigheter baseras på både kroppslig dessutom digital främja.

Inom höjden 10 resten av Xbox-spel är den den som Xbox exklusiva presenten Forza Horizons 4 på 7:e tillräckligt med utrymme. under vilket Mars 2021 rankning resten av Förenta staterna tillägnad spela Nintendo Switch att iaktta domineras som ersättare resten av exklusiva (inom asterisk vars spela bara för att är fysiska främja identifierade):

  1. Monster Hunter Rise
  2. Fantastiskt Mario 3D World *
  3. Mario Kart 8 *
  4. Animal Crossing New Horizons *
  5. Fantastiskt Mario 3D All-Stars *
  6. Fantastiskt Smash Bros.Ultimate *
  7. Pokémon Sword and Shield *
  8. The Legend of Zelda Breath of the Wild *
  9. Fantastiskt Mario Party *
  10. Luigi’s Mansion 3 *

Vi av konstant via det efterföljande generations tema dessutom rapporterar efteråt i fråga om The Last of Us Remake för PS5: Schreier förklarar varför det är en perfekt idé.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 19 =