Vem är extra skicklig – Haaland eller Bellingham?

Borussia Dortmund, för att förväntad, misslyckades i form av tenderar att bli av med Manchester City i riktning bort kvartsfinalen inom Champions League att tillägga sumpade returmatchen 1: 2, emellertid matchen bekräftade återigen tenderar att “miljonärerna” förstår hur man samlar den viktigaste fotbollstalangen som kan tenderar att inkomster kontantbelopp effektivt på ett tag.

Dessutom att markera denna sort handlar för att inte i fråga om Erling Haaland för att redan blev det finns en berömd person som omkring 20 års ålder att tillägga är på önskelistan vänta de som gigantiska ecu klubbarna, utan ut en i fråga om det finns en 17-åring i riktning bort Storbritannien – Jude Bellingham.

Även om pojken fyller 18 kalenderår inom juni är pojken det finns en fotbollsspelare för att redan råda över utfört 80 seniormatcher hela två så mycket som säsonger i form av Birmingham City att tillägga Borussia Dortmund, att tillägga inom duellen i opposition att City bekräftade pojken tenderar att pojken för att inte är denna sort bara för att som ett sätt att “bestäm”. Inom den primära matchen inom Storbritannien avvisades hans konstigt mål som att tillägga inom Dortmund upptäckta pojken sig komma in inom Edersons webbbehov.

Bellingham vände den yngsta spelaren inom Birminghams historiskt förflutet att tillägga den yngsta målskytten inom augusti 2019 att tillägga vände det finns en nyckelmedlem inom laget hela Pep Klote. Mannen spelade 44 matcher för att 16-åring att tillägga Dortmund betalade 25 miljoner euro att tillägga slog Manchester United vänta sin signatur.

Hans inflytande inom Bundesliga märktes att omedelbart att tillägga redan inom november 2020 fick pojken att markera första anropet inom att markera engelska landslaget för att den 3:e yngsta landslagsspelaren inom historien efter Theo Walcott att tillägga Wayne Rooney.

“Mannen förtjänade att markera. “Inom Dortmund erbjuder pojken 110 andel, hans effektivitetsklänning är inom världsklass”, säger hans Borussia Dortmund-lagkamrat Jadon Sancho.

I opposition att City bekräftade pojken tenderar att pojken är redo att “bära” i form av namn för att Kevin de som Bruyne inom center, men dessutom att pojken är vackert inom både skydd att tillägga övergrepp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =