Matkamp: Mourinho piska igen i jämförelse med Solskjaer genom Son-kritik

Tottenham-chefen Jose Mourinho hävdade är benägna att mannen behandlas på ett annat sätt av olika chefer från media varje gång mannen slog igen på Ole Gunnar Solskjærs kritik från spelande från Son Heung-min efter är benägna att Spurs torskade 3-1 i jämförelse med Manchester United på söndagen.

Son öppnade poängen se framåt för att Mourinhos killar framför olika halvlek mål som av Fred, Edinson Cavani men även Murare Greenwood tillförde och extra ett farligt nederlag på Tottenhams chanser är benägna att förvandlas till höjden 4 inom Premier League.
Att anse har varit ändå Sonns position inom ett första halvlek från Cavani för att uteslutits efter det finns en VAR-recension för att utlöste ett ordkrig mellan Solskjær men även hans föregångare på Old Trafford.
Efter sin ägo granskat händelsen på pitchside monitor, välja Chris Kavanagh tilldelats Tottenham det finns en frispark se framåt för att det finns en foul från Scott McTominay varje gång mannen tog minimal kontakt genom användning av Son ansikte inom uppbyggnaden.
“I fråga om min son stannar nere så denna sort inom tre min men även behöver sina tio kompisar i ett försök att ge hjälp honom nämner, kommer att få mannen inte en enda måltider”, säger Solskjaer av den sydkoreanska internationalen, för att har varit igen på fötterna i ett försök att öppna poängen 4 min på ett tag. “Vi har varit för att inte (lurade), domaren har varit.”
Mourinho nämnde journalister ungefär sin presskonferens efter matchen i ett försök att för att inte be i fråga om hans reaktion på Solskjærs kommentarer.
“I fråga om jag berättar se framåt för att spelaren A, B eller C av det finns en en annan medlemskap i fråga om att anse har varit min son jag skulle inte jag för att inte ge honom äta ikväll eller betydligt relaterade, vad jag skulle inte reaktionen vara? ”frågade Mourinho.
“Jag tycker att det finns riktigt sorgligt är benägna att du inte förgäves frågar mig i fråga om att anse. Jag tycker att det finns faktiskt sorgligt är benägna att du inte förgäves även har den moraliska ärligheten är benägna att ta itu med mig på samma identiska tillvägagångssätt för att du kommer behandlar olika.
”Inom förhållande ytterligare att anse behöver jag bara för att vi säger att är benägna att Sonny är väldigt glad är benägna att hans far är en större speciell person än Ole.
“Som ett resultat av jag föreställa är benägna att det finns en far, jag det finns en far, bör du kommer hela tiden mata dina av barn, att anse utför inte en enda position vad de som gör. I fråga om måste du stjäla i ett försök att mata dina av barn, stjäl du kommer.”
Två men även ett halvt kalenderår efter är benägna att mannen avskedats från United, Mourinhos jobb är genom granskning på nytt.
Spurs ligger för tillfället är sex poäng efter West Ham men även är redo att falla ytterligare åttonde inom tabellen i fråga om Everton vinner på Brighton på måndag.
Underlåtenhet är benägna att kvalificera sig ytterligare Champions League är redo att dessutom förvärva sanktioner se framåt för att Harry Kanes framtid efter är benägna att historier dykt nämner denna per vecka i fråga om är benägna att Englands kapten jag skulle inte vara angelägen i fråga om för att avvika för i fråga om Spurs missade Europas främsta klubbtävling se framåt för att olika säsongen inom rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + twenty =