BiH behöver avsluta EURO-kvalet i form av men det finns en triumf i opposition att Serbien

0

Futsal-landslaget Av Bosnien och Hercegovina ikväll i opposition att Serbien inom City Miljö “Husejin Smajlović” inom Zenica (18.00) utför den slutlig kvalmatchen titta på EM 2022, under vilket spelarna inom den bosniska tränaren Ivo Kreza certifierade sig två omgångar tidigare än toppen.

BiH vunnit rankningen den 10 mars i form av det finns en övertygande hemmatriumf i opposition att Rumänien i form av poängen 5: 0, däremot inom alla de 5 matcherna registrerade den det finns en triumf, tillsammans med i opposition att kvällens rival Serbien, för att de som besegrade inom februari inom Novi Sad i form av 4: 2.
Förra veckan firade dessutom de på omfattande i opposition att norra Makedonien i form av 3: 2, allteftersom inom den slutlig, 5:e omgången gjorde Serbien ett oavgjort i form av Rumänien i form av resultatet 4: 4.
– Vi certifierade oss, däremot att iaktta denna sort sporten är viktigt för titta på oss resten av ett antal orsakar. Titta på att iaktta första enighet inom landslaget, god stämning och såklart är benägna att behålla det finns en fördelaktig platsen på UEFA-rankningslistan, under vilket vi nuförtiden är åttonde. Det är det vårt mål som, men dessutom är benägna att göra det finns en historisk framgång – för att slutföra kvalifikationerna och använder inte en nederlag – sade väljaren Krezo titta på den officiella webbplatsen titta på Fotbollsförbundet inom BiH.

Pojken meddelade är benägna att efter kvalet, hela genom de som förberedande matcherna, närma sig pojken är benägna att försök att förbereda laget nästan lika bra för att potentiellt och ej vara “bara för att förbipasserande” inom sitt första utestående omkring EM, för att spelas 19 januari ännu en februari 6 det efterföljande kalenderår.
I fråga om de som vinner kvällens duell har fått att iaktta den tionde triumf inom rad inom de som officiella matcherna titta på BiH-landslaget. Förra gången de som hade varit bh. futsal-spelare besegrades den 24 oktober 2019 i opposition att Ryssland inom Zenica (2: 4), i hela, kvalet titta på VM, varefter de som startade en enorm serie oövervinnlighet.
Rumänien men även Norra Makedonien utför i samma ögonblick inom natt.
Grupp 4-tabell: BiH 15 (17: 7), Serbien 6 (15:12), Rumänien 3 (10:16) men även Norra Makedonien 2 (7:14).

[ad_2]

Leave a Reply