Rangers stänger kommer in på obesegrad säsong efter seger genom Hibs

0

Rangers tog och extra ett steg nästan det finns en oövervinnlig skotsk Premier League-kampanj genom användning av det finns en 2-1-seger genom Hibernian med ett syfte att behålla sitt hundra pc ligarekord på Ibrox den denna sort säsongen.

Steven Gerrards facet värmdes citerar se framåt för att det efterföljande helgs Scottish Cup fjärde omgången konfronterad Celtic genom användning av det finns en 17: e raka hemmaligaseger grund av mål som med ursprung i hemmahörande i Joe Aribo dessutom Ryan Kent vardera sidan från halvtid.
De som inte för länge sedan kronade skotska mästarna är för tillfället är bara för att 4 matcher bort med ursprung i hemmahörande i är benägna att slå kommer in det finns en obesegrad ligasäsong efter de flyttade 20 poäng med ursprung i hemmahörande i Celtic på toppen från tabellen.
Kevin Nisbet gav Hibs hoppa genom användning av 12 min vistelser emellertid Jack Ross herrar kan för att inte rädda ett slutresultat för att de som märkte deras ledning genom Aberdeen se framåt för att 3:e tillräckligt med utrymme klippt ännu en 4 poäng.

[ad_2]

Leave a Reply