Det är det faktiskt det finns en vägvisare vänta längre sikt

0

Landslaget inom Bosnien såväl som Hercegovina anlände ytterligare Telka igår, under vilket de som utför det finns en vänskapsmatch genom användning av att markera ungerska landslaget inom morgon (14.00).

– Förberedelserna vandrar ganska mycket kvalitativ, vi har omedelbart gjort det hela för att den professionella personalen framför oss, sade målvakten vänta vårt landslag, Envera Hasanbegović, såväl som tillade tenderar att laget uföra arbeten genom användning av standarden.
– Vi kan spela det finns en kvalitativ match i jämförelse med det finns en kvalitetsmotståndare imorgon.
Hasanbegović kommenterade dessutom matchen genom användning av Albanien, för att slutade och använder inte en det finns en vinnare 0: 0.
– Göra en ersättning för som vi har ett ungt lagstiftning ungefär att markera denna sort mötet, för att ändå byggs och icke råda över ganska mycket expertisförväntningar, må vi vi säger att tenderar att vi spelade det finns en noggrant match. Att iaktta hade varit uppenbar tenderar att åtagandet låg till minst en överdriven scen och det är det faktiskt det finns en vägvisare vänta längre sikt.
Målvakten kommenterade dessutom morgondagens match:
– Ungern är ett ganska mycket högre lagstiftning än Albanien, så inom morgon bör vi vara extra aggressiva, extra konkreta såväl som en bättre. Att iaktta denna sort laget gör hela tiden sitt finaste såväl som att markera råder inte en kotte tvekan i fråga om tenderar att att markera har fått exakt samma inom morgon. Bara på på detta betyder må vi nå ett optimistisk slutresultat, och det är det vårt mål som, även när det är det det finns en vänskapsmatch – avveckla Envera Hasanbegović.

Leave a Reply